Περιγραφή

Στη Golden Choice αναλαμβάνουμε την κατασκευή και την προώθηση της δυναμικής ιστοσελίδας σας, καθώς επίσης και τη συντήρησή της για όσο χρονικό διάστημα εσείς επιθυμείτε!

Με σεβασμό στους πελάτες μας και έχοντας πλήρη επίγνωση της οικονομικά δύσκολης περιόδου που διανύουμε άπαντες, προσφέρουμε υπηρεσίες υψηλών προδιαγραφών με τις τιμές μας ωστόσο να είναι ιδιαίτερα χαμηλές. Όλα αυτά, σε αντίθεση πολλές άλλες εταιρείες του είδους που χρεώνουν -αδικαιολόγητα- υπέρογκα ποσά ακόμα και για τους πιο απλούς ιστοτόπους.

Προσφορά: Ειδικά για όλους εσάς τους επισκέπτες του WebLinks.gr, προσφέρουμε τη δυνατότητα να αποκτήσετε τη δική σας ιστοσελίδα (επαγγελματική, προσωπική, blog, mini news portal) με μόλις 290 ευρώ, παρέχοντας ΔΩΡΕΑΝ τόσο την ηλεκτρονική διεύθυνση της επιλογής σας (.gr, .com, .net, .org), όσο και φιλοξενία (hosting) για έναν ολόκληρο χρόνο! Παράλληλα, στην ίδια ακριβώς χαμηλή τιμή, αναλαμβάνουμε τον επανασχεδιασμό παλαιότερων μικρών ιστοτόπων και τη μεταφορά του περιεχομένου τους.

Για περισσότερες λεπτομέρειες, αποστείλετε mail εκδήλωσης ενδιαφέροντος στην ηλεκτρονική διεύθυνση info@goldenchoice.net.

Φωτογραφίες

Επαφές